Kiitos Euroviisuklubi!

Hei rakkaat Euroviisuklubin jäsenet,

Kuten kaikki asiat elämässä, myös minun aikani puheenjohtajana on tullut päätökseen. Muutan ulkomaille opiskelemaan ja tästä syystä tämänhetkinen hallitus jatkaa loppuvuoden ilman minua.

Kiitoksia teille kaikille näistä kahdesta vuodesta. Kauteni puheenjohtajana on ollut antoisa, opettavainen ja mielenkiintoinen. Olen päässyt tapaamaan monia teistä ja saanut mahdollisuuden kehittää Euroviisuklubia uuteen ja toivottavasti parempaan suuntaan yhdessä eri hallituskokoonpanojen kanssa. Kiitos kaikille hallituksien jäsenille, kanssanne on ollut upeaa työskennellä!

Tammikuun vuosikokouksessa valitaan sääntöjemme mukaisesti uusi puheenjohtaja. Siihen asti varaPJ:llämme Jounilla on vetovastuu ja hän yhdessä hallituksen kanssa on teille avuksi kaikissa Euroviisuklubia koskevissa asioissa.

Toivon teille kaikille antoisaa syksyä, näemme varmasti viisujen merkeissä vielä useasti. Kannustan teitä jatkamaan aktiivista toimintaa klubin tapahtumissa, mitä enemmän käytätte klubin etuja hyväksi, sitä enemmän meillä on mahdollisuuksia niitä teille tarjota!

Lämpimin ajatuksin,

Maiken Mäemets
Euroviisuklubi OGAE Finland
Puheenjohtaja