Euroviisuklubin logotuotteita

RINTANAPPI
Euroviisuklubi on teettänyt erän rintanappeja, joihin uusi logomme on printattu.
Nappeja on myynnissä kaikissa Euroviisuklubin tapahtumissa ja yhden rintanapin hinta on
2€. Risteilyllä nappikauppaa tehdään Glitter-baarissa.

T-PAITA
Kuumiin viisuhetkiin kannattaa hankkia logollinen t-paita. Valkoinen paita on laadukas ja sublimaatiopainatus kestää kovemmankin menon eikä lohkeile käytettäessä tai konepesussa. Paidan rinnassa on OGAEn uusi logo ja Finland. Selkäpuoli on valkoinen. Ohessa koko-taulukko, että oikean kokoisen paidan tilaaminen onnistuu helposti. Paidan hinta on 16,00€ ja sen toimitus tapahtuu myös Euroviisuklubin järjestämissä tilaisuuksissa.

 

 

Miksi toimitus tapahtuu Euroviisuklubin tilaisuuksissa? Miksei postitse?
Toimintamme perustuu vapaaehtoiseen työskentelyyn ja yksittäistenkin tilausten hoitaminen vie jonkun vapaa-aikaa. Postituskulut nostaisivat tuotteen hintaa niin, että se ei välttämättä olisi enää kiinnostava.

Jos kuitenkin haluat tuotteesi postin välityksellä, lisätään hintaan tietenkin postituskulut kirjepostina. Jos teillä on enemmän faneja, niin voitte toki tehdä tilauksen yhdessä ja postitus tapahtuu yhdellä lähetyksellä. Pääsääntöisesti nappeja on kuitenkin siis myynnissä Euroviisuklubin järjestämissä tapahtumissa. T-paitojen osalta tilaus vahvistetaan vasta kun maksu näkyy Euroviisuklubin tilillä.

T-paidan tilaat lähettämällä sähköpostilla nimesi, paidan koon, kappalemäärän ja paikan jossa paita luovutetaan (esim risteily tai pikkujoulut) osoitteeseen puheenjohtaja@euroviisuklubi.fi
Saat vastausviestinä maksuohjeet. Kun maksusi näkyy tilillämme, välitämme tilauksesi eteenpäin.

HUOM. Paitatilauksen yhteydessä voit maksaa myös haluamasi määrän rintanappeja, ja tuolloin saat sekä paidan että napin samanaikaisesti.

Jos sinulla on kysyttävää, niin laita rohkeasti viestiä puheenjohtaja@euroviisuklubi.fi