Voittaako Venäjä vuoden 2016 Euroviisut?

Euroviisuklubi OGAE Finland ry järjesti jälleen huhtikuun aikana vuoden 2016 Euroviisujen esikatselutilaisuuksia neljällä paikkakunnalla. Fanit kokoontuivat Oulussa, Tampereella, Turussa ja Helsingissä katsomaan vuoden Euroviisuja ja laittoivat ne paremmuusjärjestykseen. Lisäksi fanit järjestivät lukuisia kotikatsomoita missä äänestettiin ja nautittiin hyvästä musiikista. Tässä kuopiolaisia faneja valmistautumassa katsojaisiin.

Kuopio

Oulussa oli maittavaa ruokaa tarjolla ja mukava tunnelma perinteiseen tapaan.

Oulu1

Kaffepaussi Samilla ja Karoliinalla sekä Sami esiripun takana, esiripun takana myös muita oululaisia faneja

Oulu3

Oulu4

Oulu2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tampereen esikatselut olivat niin suositut että paikat loppuivat kesken ja Turussa esikatseluille oli valittu uusi paikka ja tarjolla oli voileipäkakkua katseluiden lomassa.

Helsingin esikatseluissa Kino K-13 oli täynnä ja yllätykseksi Sandhja vieraili myös paikalla. Euroviisuklubin varapuheenjohtaja Tero Aalto haastatteli Sandhjaa ja kyseli tunnelmia UMK voiton jälkeen ja nyt ennen Euroviisuja. Yleisöllä oli myös mahdollista esittää kysymyksiä Sandhjan fiiliksistä. Sandhja hurmasi katsomon ja jos tuosta positiivisuudesta, ilosta ja energiasta saadaan valjastettua edes puolet Tukholmaan niin varmasti näemme Sandhjan Euroviisujen finaalissa 14.5. Huolimatta siitä että Sandhjan aikataulu oli tiukka, hän kävi sovittamassa välillä Tukholman esiintymisasuaan, hän tuli vielä Helsingin esikatseluiden lopuksi jakamaan nimikirjoituksia ja antoi aikaa faneille kuvaushetkeen. Sing it away!:) https://www.youtube.com/watch?v=5_C_6-e9w5w

hki3Hki4

Hki1

Hki2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Euroviisuklubi OGAE Finland ry.n kaikki esikatselupisteet on nyt laskettu ja suomalaisten fanien mielestä tämän vuoden Euroviisut voittaa Venäjä. Ranska hyvänä kakkosena. Pistetaulukon löydät tästä.

www.ogaeinternational.com sivustolta löydät myös muiden OGAE maiden äänestystulokset. Omaa maata ei saanut äänestää

esikatselut 2016