Moskova-blogi: Voittaako Espanja?

Kirjoittaja: Katja Nissinen

Lauantaina viimeisenä harjoittellut Espanja yllätti minut positiivisesti. Espanja on koko ajan ollut yksi suosikeistani, mutta nyt pidin siitä vielä enemmän. Kävin areenalla katsomassa Sorayan harjoituksia ja täytyy sanoa, etta ne sujuivat tosi hyvin, vaikka harjoitukset olivat vasta ensimmäiset. Upeassa lyhyessä hopeisessa hapsumekossa esiintynyt Soraya näytti yhta hyvältä kuin kuulostikin ja koko show tuntui jo nyt toimivalta. Upeaa! Euroklubilla Sorayan tavanneet viisufanitkin vakuuttivat neidin olevan sympaattinen nainen.

Party, party, party!

Eilen kävin ensimmaista kertaa Euroclubilla eli Eurodomilla. Alkuillasta euroclubilla vietettiin Ukrainan bileitä, joissa esiintyi useita tämän vuoden euroviisuedustajia. Lavalla nähtiin myös Ukrainan edellisvuosien viisuedustajia.  Esiintymislavalla nähtiin sekä vuoden 2004 viisuvoittaja Ruslana  että viime vuoden edustaja Ani Lorak, joka ilahdutti kuulijoitaan viisukappaleensa lisäksi myös omilla uusilla biiseillään.

Ukrainan bileiden jälkeen oli vuorossa Kreikan ja Kyproksen bileet, joissa esiintyi todella suuri joukko tämän vuoden euroviisuedustajia. Lavalla loistivat mm. Viro, Islanti ja Bosnia, jotka tuntuivat erityisesti olevan juhlakansan mieleen. Bileissä esiintyi myos oma viisuedustajamme Waldo’s People, joka keräsi tanssilattian täyteen hyvän bilemusiikin ystäviä. Itse olen aivan innoissani Suomen tämän vuoden edustajasta ja uskon ja toivon, etta Waldo’s People menestyy kisoissa. Jännitys tiivistyy, sillä ensimmäinen semifinaali tulee jo kahden päivan päästä.