Kohti suurta finaalia

Vuoden 2015 euroviisut lähestyvät loppuhuipennusta. Itävaltaiset ovat tehneet hyvät euroviisut ja erityiskiitos kuuluu OGAE Austrialle, eli Itävallan faniklubille. He järjestivät faneille Euro Fan Cafeen minne kaikilla faneilla oli mahdollisuus päästä sisään. Kahvilassa on nähty lukuisia euroviisuartisteja, järjestetty Eurovision Cover Contest sekä OGAE International bileet jossa oli n. 2000 fania paikalla.

OGAE International oli varannut 13 eri maasta DJ:t soittamaan Euro Fan Cafessa, Euroclubilla ja myös virallisessa avajaisseremoniassa raatihuoneella. Joukossa oli paljon tuttuja ja Suomen oma DJ Werneri soitti myös EuroFan Cafessa ja olipa hän soittamassa myös virallisissa avajaisjuhlissa.

Viisuviikon aikana on nähty monenlaista euroviisueleganssia ja tässä muutama esimerkki.

Tänä iltana ratkeaa kuka vie voiton tämän vuoden euroviisuissa ja sen jälkeenhän se alkaa jo ensi vuoden matkasuunnitelmien teko. Onko se Italia, Ruotsi vai Viro joka korjaa potin ja järjestää ensi vuoden euroviisut, vai onko se joku muu maa, kuten esim Belgia joka tulee ja yllättää. Jännittävä illasta tulee joka tapauksessa.